Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص شخصیت حجت‌الله نجف پور، هنرمند و بازیگر پیشکسوت رادیو، تلویزیون و سینمای کشورمان که روز گذشته بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داد، اظهار داشت: بیش از ۳۰ سال با این هنرمند فرهیخته دوست بودم و سریال ۹۰ دقیقه‌ای «رنگ حساب» کار مشترک من و این هنرمند مرحوم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آقای نجف‌پور در کنار ویژگی‌های هنری که داشت خصوصیات انسانی ویژه‌ای را داشت که که همه رفتار هنری‌اش را تحت تأثیر قرار می‌داد.

این بازیگر و منتقد سینما با بیان اینکه آقای نجف‌پور بسیار اهل مدارا، صفا و محبت بود، اضافه کرد: سال‌ها با وی همراه بودم اما نتوانستم نقصی را در رفتار وی پیدا کنم.

وی گفت: آقای نجف پور نماد مهربانی بود، مانند باران هیچ انسانی در مواجهه با وی احساس بدی نداشت و همه با ستایش و احترام از وی یاد می‌کنند.

کارکردهای اخلاقی و توجه به خصلت‌های انسانی هدف فرهنگ و ادب است

خسروی با بیان اینکه کارکردهای اخلاقی و توجه به خصلت‌های انسانی هدف فرهنگ و ادب است، افزود: آقای نجف پور در میانسالی به این مهم دست یافته بود و به مرحله خودسازی رسیده بود.

وی ادامه داد: اما باید توجه داشته باشیم که آقای نجف پور در مظلومیت و معصومیت جان سپرد و آن هم به دلیل فروتنی و تواضع بیش از اندازه ایشان بود.

این منتقد سینما با بیان اینکه بازیگری و رفتار حرفه ای آقای نجف پور برای همه ثابت شده بود، تصریح کرد: ویژه‌ترین کارهای حجت‌الله در رادیو بود که کم هم نیستند.

وی ادامه داد: هر کس آقای نجف پور را بشناسد اصلاً به آثارش فکر نمی‌کند چرا که شخصیت او بیش از اندازه قابل احترام بود.

به گزارش مهر، حجت‌الله نجف‌پور، هنرمند و بازیگر پیشکسوت رادیو و تلویزیون و سینما در ۶۹ سالگی بر اثر ابتلاء به کرونا جان خود را از دست داد. وی بازیگر تئاتر، تلویزیون، سینما، دوبله، نویسنده، تهیه کننده، گوینده و بازیگر نمایش‌های رادیویی و تلویزیونی بود که علاوه بر صدای زیبا، قلم روان، قلبی مهربان و روحی والا داشت.

کد خبر 5084437

منبع: مهر

کلیدواژه: هنرمندان تئاتر مرگ و میر اصفهان فریدون خسروی ویروس کرونا محسن فخری زاده شیراز بارش برف محدودیت های کرونایی بارش باران کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا ترور دانشمندان هسته ای گرگان بوشهر هفته بسیج عکس استانها نجف پور حجت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۵۷۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سراسری موسیقی کرال به میزبانی شیراز در هفته آتی بیان کرد: نخستین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران مرداد ۱۳۹۷ از شیراز کلید خورد و دومین دوره نیز آذر ماه ۱۳۹۸ به میزبان شیراز برگزار شد.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: با شیوع کرونا شاهد برگزاری یک دوره مجازی جشنواره گروه‌های کر در سال ۱۳۹۹ بودیم و اینک به منظور تداوم این مسیر، «سومین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران» به میزبانی شهر شیراز با مدیریت اجرایی حسام هوشیار و دبیری هنری طیب فقیه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویداد هنری با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همت مؤسسه مفاخر و نواندیشان هنر پارس و با همکاری شرکت نوازندگان سرزمین آفتاب (بنیان‌گذار جشنواره گروه‌های کر ایران)، با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی آوازی در قالب گروه‌های کرال (آوازی) از سراسر کشور برنامه‌ریزی گردیده است.

موسوی‌نژادیان گفت: جشنواره پیش روی بر بنیان شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی فعال در زمینه موسیقی آوازی سراسر کشور و نگاه ویژه به فرهنگ متنوع و ارزشمند اقوام و آداب و سنن مرتبط با این شاخه از هنر، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد و در همین راستا، دبیرخانه جشنواره بدینوسیله از کلیه فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به عرصه موسیقی آوازی به منظور بازدید از این دوره از جشنواره دعوت می‌نماید.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: در روز اول از ساعت ۱۱ صبح به ترتیب گروه‌های آیریک، مهر وطن، فیلارمونیک، آوای ماهان، وندا، آزرمان و آداک تا ساعت ۲۰:۳۰ به اجرای صحنه‌ای در تالار حافظ می‌پردازند و در ادامه در بخش اجرای خیابانی، گذر هنر حافظ میزبان گروه‌های وندا، آزرمان، مهر وطن و فیلارمونیک می‌شود و همچنین بخش پژوهشی نیز با عنوان «نشست پژوهشی با حضور سهند شکرزاده» در تالار غزل ساعت ۱۱ برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه که روز دوم جشنواره است نیز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸:۳۰ تالار حافظ در بخش صحنه‌ای به استقبال گروه‌های، آزرمان، آوای ماهان، پارسه، وندا، آیریک، آداک، فیلارمونیک و مهر وطن خواهد رفت و در بخش خیابانی نیز پذیرای گروه‌هایی همچون آیریک، آداک، آوای ماهان و پارسه می‌گردد.

موسویان نژاد در پایان گفت: نشست پژوهشی نیز با حضور دکتر علی رادمان در تالار غزل ساعت ۱۵:۳۰ برپا است و آئین پایانی نیز ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه جاری در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6099791

دیگر خبرها

  • جزییات تازه‌ترین ویژه‌برنامه «یاد دوست» اعلام شد
  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • رویداد هنری بنت الهدی در البرز برگزار شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه